Direct naar de inhoud.
Partners

Samenwerkingen

Samen voor de beste zorg
Bij Gelkinge staan we open voor samenwerkingen met partners die onze visie delen en ondersteuning kunnen bieden bij het verbeteren van onze dienstverlening. Optrekken met partners, binnen en buiten onze regio, versterkt de daadkracht van de zorg die we bieden. Daarom geloven we in transparante relaties en open communicatie die leiden tot de best mogelijke oplossingen.

Door onze krachten te bundelen, zorgen we voor bredere impact en streven we samen naar een optimale werkomgeving voor onze medisch specialisten. Daarbij kan gedacht worden aan samenwerking in de anderhalvelijnszorg, met ziekenhuizen of andere medisch specialistische bedrijven. Daarvoor benaderen we actief andere partijen in Noord-Nederland.

Martini Ziekenhuis

De belangrijkste partner van het Gelkinge MSC is het Martini Ziekenhuis. Het Martini ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis waarbinnen het Gelkinge MSC is gevestigd. Samen leveren zij hoogwaardige medisch specialistische zorg, zowel de basiszorg voor de regio Groningen als topklinische zorg voor patiënten uit heel Noord-Nederland.

Zij staan samen voor de juist zorg op de juiste plek en werken continu aan vernieuwing door opleiden, onderzoek en innovatie. Dit maakt het Martini ziekenhuis een aantrekkelijk ziekenhuis voor zowel de patiënt als de zorgprofessionals.

Anderhalvelijnszorg

De verschuiving van specialistische zorg naar de omgeving van de patiënt, bekend als anderhalvelijnszorg, markeert een fundamentele transformatie in hoe we gezondheidszorg benaderen. Door zorg die traditioneel door medisch specialisten in het ziekenhuis werd verleend te verplaatsen naar meer toegankelijke locaties zoals gezondheidscentra, wijkklinieken, en huisartsenpraktijken, brengen we gespecialiseerde ondersteuning dichter bij de patiënt.

Werken bij Gelkinge

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Met onze medisch specialisten, externe partijen en elkaar. Samen gaan we voor kwalitatief hoogwaardige zorg en voortdurende verbetering van de gezondheidszorg. Werk je mee?