Direct naar de inhoud.
Over ons

Ondernemers in gezondheidszorg

Een open en ondernemende benadering van de gezondheidszorg, dat is waar Gelkinge voor staat. Dat begon met een gedeelde visie en groeide uit tot de maatschap van vandaag. Die visie? ‘Hoogwaardige en professionele ondersteuning bieden aan onze medisch specialisten.’

Als collectief van gespecialiseerde zorgverleners bundelen we de krachten om het werk van onze medisch specialisten soepel te laten verlopen. Samen werken we aan continue verbetering en innovatie om het werk te vergemakkelijken. Bij Gelkinge hechten we waarde aan transparantie en betrokkenheid. Zodat iedereen zich gesteund voelt in zijn/haar praktijkvoering.

Onze kernwaarden

Ondernemen
met regie

Open
in samenwerking

Oog
voor elkaars belangen

Ontzorgen
van medisch specialisten

Onze uitgangspunten

Martini Ziekenhuis is een groot topklinisch opleidingsziekenhuis met een mensgericht karakter. Wij kennen de behoeft van de patiënt en beslissen samen over wat gewenst en haalbaar is als het gaat om kwaliteit van zorg en leven Ons Ziekenhuis heeft een bovenregionale positie voor topklinische zorg. Daarnaast bieden wij voor ons kerngebied alle medisch specialistische basiszorg die nodig is.

 

Bestuur

Boldewijn Noordveld Voorzitter
Margot Gosman Neuroloog, penningmeester
Mireille Bolster Plastisch Chirurg, bestuurslid
Vincent Pol Radioloog, bestuurslid
Leense Wagenaar Anesthesioloog, bestuurslid
Saskia Weishaupt en Bo de Raat Bedrijfsbureau

Werken bij Gelkinge

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Met onze medisch specialisten, externe partijen en elkaar. Samen gaan we voor kwalitatief hoogwaardige zorg en voortdurende verbetering van de gezondheidszorg. Werk je mee?